Články
Aktuality

Další aktuality

Top

Bezpečnostní alarm JABLOTRON 100

logo jablotron small 2.jpg

JABLOTRON 100 je revoluční bezdrátový systém určený k ochraně objektů. Hodí se jak pro obytné prostory, tak i obchody, kanceláře, sklady, dílny apod. Může hlásit vloupání, požár, zdravotní obtíže, přepadení a případně další rizika.

ovládání Jablotrom

Snadné ovládání

Díky revolučnímu systému ovládání je JABLOTRON 100 první alarm, kterému ihned porozumíte a nebudete se ho bát. Zvolte alarm vyvinutý pro lidi!

ovládání ​​​​​

 

Šetrná instalace

Kombinace bezdrátového i drátového řešení alarmu JABLOTRON 100 umožňuje šetrnou instalaci jak pro váš objekt, tak i vaši peněženku. Profitujte z jedinečné bezdrátové technologie Jablotron!

bezdrátový alarm

Dostupný odkudkoliv

Ke svému alarmu JABLOTRON 100 se dostanete díky bezplatné aplikaci MyJABLOTRON z vašeho chytrého telefonu nebo počítače odkudkoliv. Ovládejte alarm a prohlížejte události bez hranic.

mobilní zařízení​​​​

 

Celková ochrana na 3 měsíce zdarma

S montáží nového alarmu JABLOTRON 100 dostáváte automaticky dotaci
na 3 měsíce služby Celkové ochrany zdarma. Zcela bez závazků se tak můžete přesvědčit, co znamená skutečný pocit bezpečí.

rodina​​​​

Multifunkční použití

JABLOTRON 100 vás ochrání nejen před zloději, ale také před požárem, záplavou nebo únikem plynu.  Kromě profesionálního zabezpečení  nabízí i unikátní domovní automatizaci . Ovládejte dálkově svůj dům, chatu či firmu a využijte možnosti špičkové techniky naplno!

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu dxc@dxc.cz.